Personal Singing

Personal Singing

Abdijtour 2022

Na 2 jaar stilte is 'ie er weer! Onze Abdijtour, die deze keer zal plaats vinden in het weekend van 25-26 juni. Een beproefd concept waarin we verstillende koormuziek, prachtige kloosterlocaties en gezellige steden combineren: welkom!

Programma:
Zaterdag 25 juni vertrekken we om 8 uur vanaf Station Baarn met een luxe touringcar naar Den Bosch, waar een warm onthaal wacht in het Stadsklooster San Damiano. Hier hebben we een repetitie in de kloosterkapel, een lekkere kop koffie en een rondleiding. Vervolgens wandelen we naar de imposante Sint Janskathedraal, waar we om 12.30 uur een viering mogen opluisteren. 
Na de viering rijden we gelijk door naar Leuven, vergeet dus niet om een lunchpakketje mee te nemen. In Leuven verblijven we in een schitterend ****hotel, gevestigd in een oud klooster in het centrum van de stad. Na het inchecken zullen we een kort concert geven in de gotische Pieterskerk, van oorsprong een kapittelkerk, waarna de verdere avond vrij is.


Zondag 26 juni start met een heerlijk ontbijt. We worden deze morgen verwacht in de barokke kerk van de Abdij van Vlierbeek, om de zondagsviering op te luisteren. Na de viering worden we rondgeleid over dit prachtige complex en is er een eenvoudige lunch. We rijden weer terug naar Den Bosch waar we wat vrije tijd hebben om van de stad te genieten. We sluiten onze tour af zoals we ook begonnen zijn: in het Stadsklooster San Damiano, met een prachtige Taizé-viering.
 Na de viering rijden we terug naar Baarn Centraal Station, waar we rond 19 uur verwachten aan te komen.

Repertoire en repetities:
We putten deze keer uit het rijke repertoire van het oecumenische klooster van Taizé (Frankrijk). Deze muziek voelt als een warm bad van melodieuze en klankvolle harmonieën, waarbij wisselwerking tussen meerstemmige en repeterende koorzang en solozang elkaar versterken. Alle bladmuziek en oefentracks (ingezongen per partij) zijn tevoren beschikbaar om thuis te kunnen voorbereiden en op zaterdag 18 juni is er een repetitiemiddag in de Engel (C.Francklaan Huizen) van 13 tot 17 uur.

Kosten:
Deze Abdijtour wordt aangeboden op basis van vervoer per luxe touringcar, overnachting in een 4-sterren hotel in het centrum van Leuven met ontbijt, bladmuziek en oefentracks, repetitiemiddag in de Engel, repetities en optreden in Klooster San Damiano en de Abdij van Vlierbeek, een unieke kans om te zingen in de Sint Janskathedraal in Den Bosch en de Sint Pieterskerk in Leuven. Op basis van een 2-persoonskamer: 275,00 pp (75,00 toeslag bij 1-persoons gebruik kamer).

Opgeven kan via onderstaand formulier tot 25 april 2022. U ontvangt alleen een bevestiging op uw scherm, niet via mail.
Na 25 april ontvangt u een bericht via mail over de doorgang van de reis, bij voldoende deelnemers, met verdere informatie.

Van harte welkom!

E-mailen
Bellen
Map
Info