Personal Singing

Personal Singing

Singing Day met John Rutter

De afgelopen 5 jaar mochten we met niemand minder dan John Rutter, de engelse componist en dirigent van wereldformaat, in Nederland 9 Singing Days organiseren. Steevast zeer boeiende, inspirerende en leerzame uren onder leiding van deze bevlogen en aimabele man, waar per sessie honderden Nederlandse koorzangers van konden genieten. Uiteraard willen we deze traditie in ere houden, zeker na het stille 2020, en op zaterdag 2 oktober 2021 hadden we (Coronaproof) wederom een singingday in de Petrus&Pauluskerk in Soest. We deden dat in 2 sessies (ochtend en middag). Het was fantastisch om weer met elkaar onder de bezielende leiding van de grote Master of Choral Music te kunnen zingen. Volgende editie in de maak!

Singing Day in Soest
Singing Day in Soest
Jon Rutter
Jon Rutter
John Rutter aan het werk
John Rutter aan het werk

Algemene informatie over onze singing days met Joh Rutter:
John Rutter zal aan de slag gaan met een keur aan prachtige koormuziek, waaronder nieuwe carols van zijn hand. Alle zangers en zangeressen vormen samen een groot en klinkend SATB koor, op de piano begeleidt door Annemieke Jussen. U kunt individueel inschrijven, maar bestaande koren kunnen zich ook als geheel inschrijven en zo een flinke boost geven aan het repertoire, de muzikale kennis en het onderlinge zangplezier! Let op: momenteel is inschrijven niet mogelijk, dat kan weer zodra de nieuwe datum in 2022 bekend is.

U ontvangt de bladmuziek (uitsluitend voor gebruik tijdens de betreffende sessie) bij de entree. De toegangsprijs bedraagt 30,- pp (contant te voldoen aan de entree, die 45 minuten voor aanvang zal openen). Koren die zich als geheel inschrijven (met minimaal 10 leden aanwezig) ontvangen een korting van 20% op de toegangsprijs. U vindt de Petrus&Pauluskerk aan het Kerkplein 2 in Soest op loopafstand van Station Soestdijk en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is in de kerk niet mogelijk om koffie en thee te schenken omdat de korte pauze anders te veel van onze effectieve zangtijd zal opeisen: u kunt wel zelf iets meebrengen.


E-mailen
Bellen
Map
Info