Personal Singing

Personal Singing

Singing Day met John Rutter

De afgelopen 5 jaar mochten we met niemand minder dan John Rutter, de engelse componist en dirigent van wereldformaat, in Nederland 7 Singing Days organiseren. Steevast zeer boeiende, inspirerende en leerzame uren onder leiding van deze bevlogen en aimabele man, waar per sessie honderden Nederlandse koorzangers van konden genieten. Uiteraard willen we deze traditie in ere houden, zeker na het stille 2020, en op zaterdag 2 oktober 2021 zullen we (eventueel Coronaproof) wederom een singingday organiseren in de Petrus&Pauluskerk in Soest. We doen dat in 2 sessies (ochtend en middag), zodat we (indien nodig) de 1,5 meter kunnen waarborgen. De beide sessies zijn identiek voor wat betreft de inhoud en de opzet.

Singing Day in Soest
Singing Day in Soest
Jon Rutter
Jon Rutter
John Rutter aan het werk
John Rutter aan het werk

John Rutter zal aan de slag gaan met een keur aan prachtige koormuziek, waaronder 3 nieuwe carols van zijn hand. Alle zangers en zangeressen vormen samen een groot en klinkend SATB koor, op de piano begeleidt door Annemieke Jussen.
U kunt individueel inschrijven, maar bestaande koren kunnen zich ook als geheel inschrijven en zo een flinke boost geven aan het repertoire, de muzikale kennis en het onderlinge zangplezier!

De ochtendsessie (nog plaatsen beschikbaar) is van 10 tot 13 uur en de middagsessie (uitverkocht) van 14 tot 17 uur. U ontvangt de bladmuziek (uitsluitend voor gebruik tijdens de betreffende sessie) bij de entree. De toegangsprijs bedraagt 30,- pp (contant te voldoen aan de entree, die 45 minuten voor aanvang zal openen). Koren die zich als geheel inschrijven (met minimaal 10 leden aanwezig) ontvangen een korting van 20% op de toegangsprijs. U vindt de Petrus&Pauluskerk aan het Kerkplein 2 in Soest op loopafstand van Station Soestdijk en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is in de kerk niet mogelijk om koffie en thee te schenken omdat de korte pauze anders te veel van onze effectieve zangtijd zal opeisen: u kunt wel zelf iets meebrengen. Zeker nu we rekening moeten houden met halve capaciteit van de kerk, is snel inschrijven geboden want helaas is vol echt vol... In het uiterste geval zullen we, vanwege mogelijk aangescherpte restricties omtrent Corona, moeten cancelen: houdt daarom deze pagina in de gaten, want eventuele wijzigingen zullen we steeds hier kenbaar maken.

UPDATE: Momenteel (16 september 2021) staan alle seinen op groen en gaan beide sessies door! U ontvangt hier geen nadere bevestiging van, behalve de bevestiging die u al heeft ontvangen op uw scherm direct na het inschrijven. Het is mogelijk om voldoende afstand te bewaren in de kerk en te ventileren: We hanteren derhalve geen vaccinatieplicht en raden aan om in laagjes te kleden omdat het wellicht koud kan zijn (vanwege de ventilatie). Het blijft een beetje schipperen in deze tijden, maar we zijn blij dat we in ieder geval weer kunnen zingen met elkaar en dan ook nog o.l.v. John Rutter zelf!

Inschrijven kan via onderstaand formulier, van harte welkom!
LET OP: DE MIDDAGSESSIE IS UITVERKOCHT, U KUNT ALLEEN NOG AANMELDEN VOOR DE OCHTENDSESSIE


E-mailen
Bellen
Map
Info