Personal Singing

Personal Singing

Masterclass, Projectkoren en Concert met Pia Douwes

Pia Douwes is inmiddels een vertrouwd gezicht in het Koorhuys, want ze verzorgde voor ons al diverse workshops en masterclasses: steevast waren die een groot succes, boeiend, leerzaam, ontroerend, vol humor en liefde voor het vak!

In het weekend van 27-28 november zal Pia voor ons twee masterclasses (1 voor nieuw talent en 1 voor vocalisten die al eerder meededen) en een workshop voor 2 projectkoren verzorgen (SMA en SAB). Beide masterclasses sluiten we af met een slotpresentatie, waarin ook de projectkoren zullen optreden in het Huis van Eemnes.

Masterclasses: In dit event is ruimte voor 5 talenten (via digitale auditie) om in een masterclass op zaterdag 27 november (10-13 uur) met Pia te werken aan een musicalnummer naar keuze. De 5 terugkerende vocalisten voor de follow-up masterclass op zondag 28 november (10-13 uur) worden door ons benaderd om mee te werken. Digitale audities (opname van een lied naar keuze met kort overzicht van relevante ervaring) voor een plek in de Masterclass van zaterdag 27 november kunnen t/m 1 oktober worden verzonden naar info@koorhuys.nl

Projectkoren: Daarnaast is er ook ruimte voor maximaal 40 projectleden die op 4 vrijdagochtenden van 10-12 uur (5,12,19,26 november) werken aan een musicalprogramma voor SMA met workshop en uitvoering op zondagmiddag 28 november. En nog eens 50 projectleden die op 4 donderdagavonden van 20-22 uur (4,11,18,25 november) werken aan een musicalprogramma voor SAB bezetting met workshop en uitvoering op zaterdagmiddag 27 november. Alle repetities (o.l.v. Paul Snoek) zullen eveneens in het Huis van Eemnes plaats vinden en koorleden ontvangen alle bladmuziek en ingezongen oefentracks om thuis te kunnen studeren.

Kosten voor deelname aan een masterclass bedragen 150,- en deelname aan een projectkoor is 60,- (inclusief workshop met Pia Douwes en 50% korting op een publieksplek in een masterclass). Beide masterclasses en slotpresentaties zijn voor publiek toegankelijk, reserveren kan vanaf 4 november via deze site.

Aanmelden voor een of beide Projectkoren kan t/m 15 oktober via onderstaand formulier, van harte welkom!

E-mailen
Bellen
Map
Info