Personal Singing

Personal Singing

Masterclass, koorproject en concert met Pia Douwes

Pia Douwes is inmiddels een vertrouwd gezicht in het Koorhuys, want ze verzorgde voor ons al diverse workshops en masterclasses: steevast waren die een groot succes, boeiend, leerzaam, ontroerend, vol humor en liefde voor het vak.

In het najaar van 2021 organiseren we een groot event rondom musicalmuziek met Pia in de hoofdrol: In het weekend van 27-28 november zal Pia voor ons twee masterclasses (1 voor nieuw talent en 1 voor vocalisten die al eerder meededen, een follow-up) en een workshop voor koorzangers verzorgen. Ter afsluiting zal zij ook meewerken aan het grote slotconcert, waarin een SSA en een SAB projectkoor zullen optreden afgewisseld met optredens van een aantal vocalisten vanuit de masterclasses. Uiteraard is alles vooralsnog onder voorbehoud i.v.m. alle maatregelen om Corona in te dammen.

In dit event is ruimte voor nieuw talent (via auditie) om in een masterclass met Pia te werken aan een musicalnummer naar keuze. De terugkerende vocalisten voor de follow-up masterclass worden door ons benaderd om mee te werken. Daarnaast is er ook ruimte voor maximaal 40 projectleden die op 4 vrijdagochtenden werken aan een musicalprogramma voor SSA en nog eens 40 projectleden die op 4 donderdagavonden werken aan een musicalprogramma voor SAB bezetting. Data volgen.

Aanmelden voor de masterclass of de musicalprojectkoren kan binnenkort via deze pagina, zodra we wat meer zekerheid hebben over de kansen dat het zingen eind november weer redelijk normaal georganiseerd kan worden.