Personal Singing

Personal Singing

 

Singingday met John Rutter

De afgelopen jaren mochten we met niemand minder dan John Rutter, de engelse componist en dirigent van wereldformaat, in Nederland zijn Singingdays organiseren. Steevast zeer boeiende, inspirerende en leerzame uren onder leiding van deze bevlogen en aimabele man, waar per sessie honderden Nederlandse koorzangers van konden genieten. Uiteraard willen we deze traditie in ere houden en dit najaar organiseren we wederom een Singingday in de Petrus&Pauluskerk in Soest: zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. Het is fantastisch om weer met elkaar onder de bezielende leiding van de grote Master of Choral Music te kunnen zingen. Individueel aanmelden kan vanaf 1 september via onderstaand formulier, koren die als geheel mee willen zingen sturen het best een mail naar het Koorhuys om zeker te zijn van voldoende plekken. Welkom!

Algemene informatie over onze Singingdays met John Rutter:

John Rutter zal aan de slag gaan met een keur aan prachtige koormuziek, waaronder nieuwe stukken en carols van zijn hand. Alle zangers en zangeressen vormen samen een groot en klinkend SATB koor, op piano en orgel begeleidt door Bas Groenewoud. Tijdens deze editie zal ook sopraan Linda Vink een mooie rol vervullen! U ontvangt de bladmuziek (voor gebruik tijdens de betreffende dag) bij de entree. De toegangsprijs bedraagt 30,- pp (contant te voldoen aan de entree, die 45 minuten voor aanvang zal openen). Koren die zich als geheel inschrijven (met minimaal 10 leden aanwezig) ontvangen een korting van 20% op de toegangsprijs. U vindt de Petrus&Pauluskerk aan het Kerkplein 2 in Soest op loopafstand van Station Soestdijk en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is in de kerk niet mogelijk om koffie en thee te schenken omdat de korte pauze anders te veel van onze effectieve zangtijd zal opeisen: u mag wel zelf iets meebrengen om in de korte pauze te gebruiken. Neem gerust contact op bij verdere vragen!

"Een middag met niemand minder dan John Rutter aan het werk gaan, vormt een prachtige basis voor een dag uit met het koor of een middag zingen met gelijkgestemden: een ideale combinatie van ontspannen met muziek bezig zijn en ondertussen ook de tips and tricks van de master zelf meepikken!"

Delen is altijd fijn! Via onderstaande kanalen kunt u deze pagina delen met anderen, waarvoor veel dank!


E-mailen
Bellen
Map
Info