Personal Singing

Personal Singing

Traditionele kerstreis Londen, 27-30 december 2021

Eind 2021, van 27 t/m 30 december, brengt deze fijne traditie ons naar het pittoreske St.Alban's, vlakbij Londen, waar een fraai Hotel recht tegenover de indrukwekkende Cathedral, onze thuisbasis zal zijn. Uiteraard verzorgen we in deze kathedraal ook een Choral Evensong. Verder ook een dagbezoek aan Londen, waar we ter afsluiting van die dag een Choral Evensong in Londen Southwark Cathedral mogen zingen. Ook zijn er optredens in o.a. Waltham Abbey en is ons koor uitgenodigd om nog eens in Rochester Cathedral en in St.Mary's te komen zingen, in het centrum van Folkestone. En voor alle thuisblijvers en als welkome afsluiting van de reis, zingt het koor een Choral Evensong in de imposante Larense Basiliek op 9 januari 2022.
Kortom: alle ingredienten voor een geslaagde reis zijn voorzien! Klik Hier om het volledige programma te downloaden


Om alle projectleden tot een fraai en cathedralproof koor te smeden, repeteren we op zaterdag 11 en 18 december van 10 tot 12.30 uur in het Huis van Eemnes, daarnaast ontvangt u voorafgaand de bladmuziek en oefenbestanden om thuis te studeren.
Het repertoire bestaat uit de Responses en Canticles van Paul Snoek, aangevuld met een keur aan Christmas Carols in bekende en onbekende arrangementen. U kunt de reis ook als gast meebeleven, dit geeft u dan bij de inschrijving aan.

Deze reis wordt aangeboden op basis van vervoer per luxe touringcar, oversteek via de tunnel, 3 overnachtingen met ontbijt in een 4-sterren hotel in het centrum van St.Alban's, een diner op de 1e avond, 3 Choral Evensongs in UK, 2 recitals in UK, 2 repetities in NL, een Choral Evensong in de Basiliek van Laren, bladmuziek en oefenbestanden. Prijs o.b.v. 2-persoonskamer: €550,00 p.p. (toeslag 1-persoonskamer: €95,00). Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Na inschrijving ontvangt u bericht over de definitieve doorgang (na 1 november en bij voldoende aanmeldingen) met een betalingsverzoek en de roominglist. Begin november ontvangt u de oefenbestanden, bladmuziek en meer informatie m.b.t. de zang.

E-mailen
Bellen
Map
Info