Personal Singing

Personal Singing

Koorreis Malta 2021

Op Malta combineren we moeiteloos heerlijk zingen, een fijn mediteraans klimaat en een fantastisch rijke cultuur!
We gaan er een week naar toe: de eerste 3 dagen werken we aan muziek uit de popwereld in close-harmony en de andere 3 dagen aan religieuze koormuziek met een vrije dag ertussenin. U kunt de hele week meedoen, maar ook kiezen voor alleen de close-harmony of alleen de religieuze muziek. U bent dan of de andere dagen vrij om op Malta of Gozo uw eigen plan te trekken, of u vertrekt/komt aan op de vierde dag van de week en beleeft alleen het deel van uw keuze.


De close-harmony voeren we o.a. uit in het openluchttheater van Valletta en de religieuze muziek o.a. tijdens een concert en een viering in de indrukwekkende St.Janskathedraal, eveneens in Valletta. Natuurlijk is er een mooie balans tussen lekker stevig doorrepeteren en heerlijk ontspannen en genieten van wat het werelderfgoed van Valletta en Mdina te bieden heeft.

De reis vind plaats van 11t/m17 oktober 2021, maar momenteel is dat nog te zeer onder voorbehoud van de ontwikkelingen op het gebied van Corona om met zekerheid te kunnen zeggen. Mocht u interesse hebben: we houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze heerlijke reis. U kunt u hier aanmelden voor de mailing m.b.t. deze reis.
Alle overige details en prijzen volgen binnenkort op deze pagina.