Personal Singing

Personal Singing

Koorreis Winchester UK 2021

In het weekend van 29 oktober t/m 1 november 2021 mag ons projectkoor alle vieringen opluisteren in de bijzondere setting van Winchester Cathedral: maarliefst 3 Choral Evensongs en de Zondagse Hoogmis en Choral Matins. Een groot feest! Niet alleen vanwege het vele zingen, maar ook omdat Winchester een prachtige stad is die bijzonder veel te bieden heeft!

We bieden deze reis aan inclusief vervoer per luxe touringcar (vanaf station Baarn) en 3 overnachtingen met ontbijt in een fijn hotel in het centrum van de stad. Uiteraard zullen ook bladmuziek en oefenbestanden worden aangeleverd voor de nodige thuisstudie van het omvangrijke muzikale programma (o.a. Dyson, Wesley, Rutter, Stopford, Casciolini, Gjeilo, Snoek). Voorafgaand aan de reis is er op zaterdag 25 september van 10-14 uur een repetitiedag in Laren en tijdens de reis zijn er dagelijks repetities in the Songschool en in the Cathedral. De laatste dag van deze reis is vrij, om zelf in te vullen, evenals dagdelen van de eerste 3 dagen. Ter afsluiting van de reis zingt dit projectkoor nog een Choral Evensong in de Basiliek van Laren op zondag 7 november. Dit project is beschikbaar voor 35 ervaren koorzangers met ambitie en mogelijkheden om thuis de partijen in te studeren en daarbij zoeken we ook naar een werkbare verhouding tussen de verschillende partijen (SATB).

De kosten voor deze reis bedragen (inclusief vervoer per luxe touringcar, oversteek via de tunnel, 3 overnachtingen met ontbijt in het Winchester Royal Hotel in het centrum van de stad, bladmuziek en oefentracks, repetitiedag in Laren, alle repetities en uitvoeringen in Winchester Cathedral en een Choral Evensong in Laren) 550,00 (o.b.v. 2-persoonskamer).
Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van 90,-. Gezien de veranderende situatie omtrent Corona, kiezen we voor de bus ipv het vliegtuig en zullen we uw betaling zo laat mogelijk innen, om meer garantie te hebben op het doorgaan van de reis.

Inschrijven voor dit ambitieuze project kan t/m 1 september via onderstaand formulier, van harte welkom!

 

E-mailen
Bellen
Map
Info