Personal Singing

Personal Singing

Vocaal Ensemble Puur

Vocaal Ensemble Puur is een ambitieus projectkoor met een vaste kern, veelvuldig geprezen om de zuiverheid en indringende koorklank en tekstbeleving. Puur is regelmatig te beluisteren in haar eigen concerten, waaronder het traditionele concert op 4 mei in de NH Kerk van Eemnes, en vanaf 2021 in een aantal Choral Evensongs in de Larense Basiliek.

Puur in St.Paul's Cathedral Londen
Puur in St.Paul's Cathedral Londen

In 2019 zong Puur een Choral Evensong in St.Paul's Cathedral in Londen: een grote eer en met als resultaat dat Puur ook in 2021 weer op deze tot de verbeelding sprekende locatie zal mogen zingen! In eerdere jaren zong het koor al vieringen en concerten in de kathedralen van Brussel, Gent, York, Peterborough, Den Bosch en Utrecht en werd diverse malen gevraagd om mee te werken aan uitzendingen van de RKK. Ook verzorgd Puur jaarlijks muzikale herdenkingen voor diverse stichtingen.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen de kerngroep van Puur. Maar we zijn altijd op zoek naar goede zangers, die bereid en in staat zijn om partijen zelfstandig in te studeren, om als gast aan te sluiten wanneer een programma daarom vraagt.
We vragen je bij interesse contact op te nemen met dirigent Paul Snoek: 06-13841275 (ook voor boekingen).

E-mailen
Bellen
Map
Info