Personal Singing

Personal Singing

Zangreis Londen

Eind 2022, van 27 t/m 30 december, brengt deze fijne traditie ons naar het pittoreske St.Alban's, vlakbij Londen, waar een comfortabel Hotel, vlakbij de indrukwekkende Cathedral, onze thuisbasis zal zijn. Uiteraard verzorgen we in deze kathedraal ook een Choral Evensong. Verder een dagbezoek aan Londen, waar we ter afsluiting van die dag een Choral Evensong in Londen Southwark Cathedral mogen zingen. Ook zijn er optredens in o.a. Waltham Abbey en is ons koor uitgenodigd om nog eens in Rochester Cathedral en in St.Mary's te komen zingen, in het centrum van Folkestone. Kortom: alle ingredienten voor een geslaagde reis zijn voorzien! Klik Hier om het volledige programma te downloaden.

Om alle projectleden tot een fraai en cathedralproof koor te smeden, repeteren we op zaterdag 17 en 24 december van 10 tot 12.30 uur in het Huis van Eemnes, daarnaast ontvangt u voorafgaand de bladmuziek en oefenbestanden om thuis te studeren.
 Het repertoire bestaat uit de Responses en Canticles van Paul Snoek, aangevuld met een keur aan Christmas Carols in bekende en onbekende arrangementen. U kunt de reis ook als gast meebeleven, dit geeft u dan bij de inschrijving aan.
Ter afsluiting van de reis en om aan de thuisblijvers de resultaten te laten horen, zingt ons projectkoor op zondag 8 januari om 17 uur nog een extra Evensong, als onderdeel van de serie Choral Evensongs in de Larense Basiliek.

Deze reis wordt aangeboden op basis van vervoer per luxe touringcar, oversteek via de tunnel, 3 overnachtingen met ontbijt in een comfortabel hotel in het centrum van St.Alban's, een diner op de 1e avond, 3 Choral Evensongs in UK, 2 recitals in UK, 2 repetities in NL, bladmuziek en oefenbestanden, Choral Evensong in de Larense Basiliek. Prijs o.b.v. 2-persoonskamer: €575,00 p.p. (toeslag 1-persoonskamer: €95,00). Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Na inschrijving ontvangt u bericht over de definitieve doorgang (na 1 november en bij voldoende aanmeldingen) met een betalingsverzoek en de roominglist. Eind november ontvangt u de oefenbestanden, bladmuziek en meer informatie m.b.t. de zang. Inschrijven kan onderaan de pagina.

Via onderstaand formulier kunt u zich tot 25 oktober inschrijven voor deze reis. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding direct op het scherm (niet via mail) en na 1 november een mailbericht met verdere informatie.
Van harte welkom!


E-mailen
Bellen
Map
Info