Personal Singing

Personal Singing

Zangreis UK 2023

Eind 2023, van 27 t/m 30 december, zullen we weer afreizen naar de mooiste Engelse kathedralen om traditiegetrouw Choral Evensongs en Recitals uit te voeren. Ieder jaar een waar feest! Zing je mee? Inschrijven kan tot 30 september via het formulier onderaan deze pagina. Welkom!

Dit jaar zullen we East Anglia als omgeving nemen, met optredens in Norwich Cathedral (Anglican en Roman Catholic), Bury St.Edmunds Cathedral, Bury's St.Mary's Church en Brentwood Cathedral. En op warme uitnodiging zingen we ook weer in Rochester Cathedral.

Klik hier om het reisprogramma te downloaden.


Repetities en repertoire:
We zullen een SATB repertoire brengen dat allereerst past in de liturgie van de Choral Evensong met Responses en Canticles van Paul Snoek, werken van Bach, aangevuld met een keur aan prachtige Christmas Carols van Willcocks, Rutter, DeFord en anderen, welke we zullen uitvoeren tijdens onze recitals. U ontvangt hier 2 weken voorafgaand aan de 1e repetitie de bladmuziek en per stemsoort ingezongen oefentracks van, om thuis uw partij te kunnen bestuderen.

Voorafgaand aan de reis zullen we 2 repetities hebben om al onze losse stemmen tot een klinkend koor te smeden:
Zaterdag 16 december, 10-12.30 uur in het Huis van Eemnes te Eemnes
Zaterdag 23 december, 10-12.30 uur in de Basiliek van Laren (Brink 33)

Op zondag 7 januari zingt het koor een laatste Choral Evensong in de Larense Basiliek. Deze Evensong start om 17 uur en is een prachtige gelegenheid om uw achterban iets te laten meebeleven van onze reis en voor ons wil het een warme reunie zijn.


Kosten en aanmelding;
Deze reis kan worden aangeboden voor 575,- pp (toeslag voor 1-persoonskamer) inclusief bladmuziek, oefentracks, 2 repetities in NL, vervoer per luxe touringcar, overtocht via de tunnel, welkomstdiner, overnachting en ontbijt in hotels in het centrum van Norwich (2 nachten) en Bury St.Edmunds (1 nacht), optredens en repetities in 5 kathedralen en een kerk, Evensong in Laren.
Aanmelden kan tot 30 september via onderstaand formulier, u ontvangt na 1 oktober een bevestiging per mail: welkom!

Delen is altijd fijn! Via onderstaande kanalen kunt u deze pagina met anderen delen, waarvoor hartelijk dank!


E-mailen
Bellen
Map
Info