Personal Singing

Personal Singing

Zangreis Barcelona

In 2019 zong ons projectkoor in de Sint Pieter in Rome, een geweldige ervaring. Met enige trots kunnen we nu aankondigen dat het ook gelukt is om vieringen te mogen opluisteren in de Sagrada Familia en de Kathedraal van Barcelona!
Deze reis zal plaats vinden in het weekend van 24-25 september en inschrijven kan nog tot 16 september

sagrada-familia_1788_xl
sagrada-familia_1788_xl

Programma:
Het zangprogramma van deze reis zal plaats vinden op zaterdagmiddag en de gehele zondag. Iedere deelnemer aan dit project verzorgt zelf het vervoer naar, in en van Barcelona. Zaterdagmiddag zullen we een flinke repetitie houden in een lokale kerk om ons koor helemaal op peil te brengen: u moet er dus voor zorgen om in elk geval om 14 uur in Barcelona te zijn. De avond is vrij.

Zondagochtend moeten we vroeg uit de veren, want we worden al om 8 uur verwacht bij de entree van de Sagrada Familia, het steeds meer voltooide meesterwerk van Gaudi. Bij grote uitzondering mogen wij als gastkoor een (bescheiden) bijdrage leveren aan de internationale mis van 9 uur. Zo ervaren we deze indrukwekkende ruimte waarvoor het bedoeld is en mogen er zelfs even tot klinken komen! Er is na de mis gelegenheid om ergens te lunchen (op eigen gelegenheid) en om 16 uur verzamelen we bij het andere hoogtepunt van deze stad, de schitterende gotische kathedraal. Hier hebben we een repetitie, waarna we de mis van 18 uur (in zijn geheel) mogen opluisteren. Een dag met twee hoogtepunten dus, de verdere avond is weer vrij.

Het zangprogramma is na de viering in de Kathedraal ten einde.
Iedere deelnemer boekt zelf overnachtingen en vluchten naar keuze.

Repetitie en repertoire:
Op zondag 18 september is er in de Engel (C.Francklaan Huizen) een repetitiemiddag van 13 tot 17 uur. Om die dag gelijk aan de afwerking en koorklank te kunnen werken, vragen we de zangers om zich thuis de partijen eigen te maken; bladmuziek en ingezongen oefentracks zijn per partij vanaf 1 september beschikbaar. Het programma is vrij kort en passend voor het gebruik en de locaties (het zal worden ingezet tijdens 2 missen) en bestaat uit a capella koorwerken van o.a. Mozart, Casciolini en Snoek.

Inschrijven en kosten:
Inschrijven voor deze reis kan op basis van alleen het zangproject waarbij u zelf het vervoer en de overnachtingen regelt.
De prijs bedraagt 145,- p.p. op basis van een repetitiemiddag in Huizen, repetities en optredens in o.a. de Sagrada Familia en de Kathedraal van Barcelona, bladmuziek en oefentracks.

Inschrijven voor deze reis kan t/m 16 september via onderstaand formulier, van harte welkom!
Let op: u ontvangt nu alleen bevestiging direct op uw scherm, na 16 september volgt een mail met verdere informatie.E-mailen
Bellen
Map
Info