Personal Singing

Personal Singing

Zangreis Echternach Luxemburg

Luxemburg! De wat vergeten parel van Europa is een bezoek meer dan waard. Zing mee in de prachtige Basiliek van Echternach, boven het graf van Sint Willibrord, en geniet van al het moois dat Luxemburg verder nog te bieden heeft: glooiende heuvels, hoge kliffen, schitterende natuur, een mondaine en bruisende hoofdstad, cultuur en historie! We nodigen graag koorzangers uit om mee te zingen, maar deze reis leent zich ook uitstekend om als gast mee te reizen.


De details:
Zaterdag 15 juni: Vertrek vanuit het Gooi (8 uur) met luxe touringcar naar Luxemburg-stad, bezoek aan de hoge stad, repetitie in de historische Michielskerk, vrije avond, verblijf in Double-tree Hilton Hotel inclusief uitgebreid ontbijt.
Zondag 16 juni: bezoek aan Echternach met muzikale medewerking aan de Hoogmis in de Basiliek (delen uit de Deutsche Messe van Haydn en van Schubert), vrije tijd in het dorp en de omgeving (het sprookjesachtige Mullertall), terugreis naar Nederland (aankomst rond 23 uur).

Het koor:
Deelnemers ontvangen vooraf bladmuziek en ingezongen oefentracks per stemsoort om thuis delen van zowel de Deutsche Messe van Haydn als ook die van Schubert in te studeren. Deze 4-stemmige missen bevatten diverse onderdelen en zijn beiden eenvoudig van opzet maar groots van klank. Tijdens de reis is er een flinke repetitie om alle stemmen tot een klinkend koor te smeden.

Kosten en aanmelden:
De kosten voor deze reis bedragen 295,- pp bij gebruik van een 2-persoonskamer, inclusief vervoer per luxe touringcar, bezoek aan de hoge stad van Luxemburg, repetitie in de Michielskerk, verblijf in het Hilton Hotel in Luxemburg-stad, uitgebreid ontbijtbuffet, bezoek aan Echternach en het Mullertall, optreden in de Basiliek van Echternach, bladmuziek en oefentracks.

Aanmelden kan tot 26 april via onderstaand formulier, van harte welkom!
Deze reis kan doorgang vinden bij tenminste 30 koorzangers in een werkbare stemverdeling, u ontvangt verdere berichten na 26 april.

Update 6 mei: Inmiddels is bekend dat de reis doorgaat! Alsnog inschrijven is mogelijk op basis van de beschikbaarheid van dat moment.

E-mailen
Bellen
Map
Info